Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:53 Yorum: 0

Dündar: “Esnafımızın Güçlenmesi İçin Çalışıyoruz”

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Derneği Başkanı Muhsin Özyıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret...

Dündar: “Esnafımızın Güçlenmesi İçin Çalışıyoruz”

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Derneği Başkanı Muhsin Özyıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Ördekli Kültür Merkezi'nde ağırladığı konuklarıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin gelişmesi ve esnafın güçlenmesi hususunda fikir alışverişinde bulunan Başkan Dündar, "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, Bursa ekonomisinin kalbinin attığı nokta. Bölge, aynı zamanda kent ve ülke turizmi açısından da büyük önem taşıyor. Bizler, ahilik kültürü ile bugünlere geldik. Atalarımızdan gelen felsefeyi ve anlayışımızı da devam ettiriyoruz. Bölge esnafı son yıllarda alışveriş merkezlerinden dolayı sıkıntılar yaşadı. Bizler yaptığımız yatırımlarla ve hizmetlerle esnafımızın alış veriş merkezlerine karşı direncini arttırmak istiyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak, Ulu Çarşı, Ertaş ve Bakırcılar Çarşısı'nda yürüttüğümüz restorasyon çalışmalarını tamamladık. Çarşımızda yaptığımız çalışmalarla esnafımız, kentimiz ve vatandaşımız kazanıyor. Gayretimiz esnafımızı hak ettiği yere taşımak. Esnafımızla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sıkıntıların çözümü konusunda bize teklifte bulunuyorlar. Bizde talepleri doğrultusunda hizmet üretiyoruz" dedi.

Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Derneği Başkanı Muhsin Özyıldırım da, hem çarşı bölgesinde yapmış olduğu yatırımlar hem de esnafa verdiği destekler için Başkan Dündar'a teşekkür etti. Özyıldırım, "Osmangazi Belediyemizin de destekleriyle gerçekleştirdiğimiz "Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri', esnafımız adına çok verimli geçti. Vatandaşlarımızın da etkinliğe ilgi göstermesiyle birlikte çarşıda büyük hareketlilik yaşandı. Esnafımız etkinlik süresince yaptığı satışlardan çok memnun. Ben hem kendim adına hem de esnafımız adına Başkanımız Mustafa Dündar'a bizler için yapmış olduğu tüm çalışmalardan dolayı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Derneği üyeleri Başkan Dündar'a rozet taktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber