Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Mayıs 2016 - 20:18 Yorum: 0

Dündar Ve Gül’e Hapis Cezası

MİT TIR'larının görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi...

Dündar Ve Gül’e Hapis Cezası

MİT TIR'larının görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül'e 5'er yıl hapis cezası verildi.

MİT TIR'larının görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, "gizli belgeleri temin ederek yayınlamak" suçundan 5 yıl 10 ay hapse çarptırıldı. Aynı davada Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül de "gizli belgeleri temin ederek yayınlamak" suçundan 5 yıl hapse çarptırıldı.

Dündar ve Gül'ün "hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan yargılandığı davada ise haklarında beraat kararı verildi. Dündar ve Gül'ün adli kontrol kapsamındaki yurt dışına çıkış yasakları da kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber