Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Şubat 2019 - 15:18 Yorum: 0

Dündar’dan Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dikkaldırım Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, tedaviye gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde...

Dündar’dan Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Dikkaldırım Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, tedaviye gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Osmangazi Kadın Kolları teşkilatı ile birlikte Dikkaldırım Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, hastalarla sohbet ederek âcil şifâlar diledi. Aile Sağlık Merkezi'nde görev yapan doktorlar ile de görüşen Dündar, "Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmesi için var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere, bütün sağlık personeline kolaylıklar diliyorum. Belediyemiz sağlık sektöründe hizmet verenlerin her zaman yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Osmangazi Belediyesi olarak sağlık alanında yürütülen çalışmalara her zaman katkı koymaya hazırız" dedi.

Dikkaldırım Aile Sağlığı Merkezi'ne gelen hastalarla sohbet eden Başkan Dündar, sıkıntılarına kulak verdiği vatandaşlara her konuda yardıma hazır olduklarını söyledi.

Dündar’dan Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret

Dündar’dan Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber