Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 07 Ekim 2016 - 13:53 Yorum: 0

Dünya Barış Kupası Ulusal Masterler Futbol Turnuvası Kuşadası’nda başladı

Dünya Barış Kupası Ulusal Masterler Futbol Turnuvası Kuşadası'nda başladı.

Dünya Barış Kupası Ulusal Masterler Futbol Turnuvası Kuşadası’nda başladı

Dünya Barış Kupası Ulusal Masterler Futbol Turnuvası Kuşadası'nda başladı.

Yurt dışından 6 takımın katıldığı turnuvada toplam 16 takım mücadele edecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, Ege Masterler Federasyonu ile Kuşadası On Numara Sportif A.Ş'nin ortaklaşa düzenlediği turnuvanın ilk maçları bugün oynandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun başlama vuruşunu yaptığı organizasyon 9 Ekim'de sona erecek.

Turnuvaya, Ege Üniversitesi, EMF Başkanlar Karması, Teos, Dikili Kardeş, Diyarbakır Diski, Mersin Toros, Uzunköprü, Nazilli, Manavgat ve Kuşadası, KKTC'den Marmara ve Yıldırım, Kosova'dan Prizren, Bulgaristan'dan Svetkavitsa, Romanya'dan Tomis Constante, Ukrayna'dan Metalurji Zaporoje master takımları katılıyor.

Kuşadası'nda düzenlenen turnuvanın açılış gününe gelen Başkan Çerçioğlu'na takımların büyük ilgi gösterdi. Yurt dışından gelen takımlar tarafından Başkan Çerçioğlu'na çeşitli hediyeler verirken, bol bol fotoğraf çektirildi. Takımlar ilk maçlarına çıkarken üç sahada oynanan maçların başlama vuruunu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptı. Turnuvanın ve sporun önemine değinen Başkan Çerçioğlu, spora desteklerinin devam edeceğini ve böyle organizasyonların artarak devam etmesini istediğini söyledi.

Organizasyon Komitesi Başkanı Ahmet Gök, terör saldırıları ve savaşın yaşandığı bir dönemde, spor sahalarından tüm dünyaya barış mesajı verecek bir etkinliğin içinde olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Ahmet Gök, Egeli masterler olarak dünyanın çeşitli yerlerine giderek kurdukları dostluk ilişkilerini Türkiye'de ve Kuşadası'nda sürdürmek, önümüzdeki yıllarda masterlerde Avrupa ve dünya şampiyonaları düzenlemek istediklerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber