Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Temmuz 2021 - 11:28 Yorum: 0

Dünya Bisiklet Şampiyonası heyecanında start verildi

Sakarya'da 30 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Sakarya MTB CUP ile UCI Maraton Serisi Dağ Bisiklet Yarışları verilen start ile başladı.

Dünya Bisiklet Şampiyonası heyecanında start verildi

Sakarya'da 30 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Sakarya MTB CUP ile UCI Maraton Serisi Dağ Bisiklet Yarışları verilen start ile başladı. İlk yarış ise 8 ülkeden katılan 10 kadın sporcunun pedal çevirmesiyle başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent'te hayata geçirilen şehrin yeni yaşam ve spor alanı Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adasında düzenlenen Sakarya MTB CUP ile UCI Maraton Serisi Dağ Bisiklet Yarışları verilen start ile başladı. Dünya seviyesinde olan yarışların ilki olan Sakarya MTB Cup (HC - XCO) turu, saat 10.00'da start aldı. Organizasyona Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkan Vekili İrfan Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediyesi bürokratları, federasyon yöneticileri ve bisiklet sporuna ilgili çok sayıda kişi katıldı. Sakarya MTB CUP klasmanında verilen start ise 8 ülkeden katılan 10 sporcunun pedal çevirmesiyle başladı. 4.4 kilometrelik parkuru 6 tur dönüp yarışı tamamlayarak dereceye girecek sporculara ödülleri taktim edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber