Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2021 - 10:18 Yorum: 0

Dünya çapında tanınmış iletişim kuruluşlarından QNET’e 6 ödül birden

Asya'nın önde gelen e-ticaret destekli doğrudan satış şirketi QNET, uçtan uca dijital iletişim kurmak için oluşturduğu strateji ile Communicator Ödülleri'nde...

Dünya çapında tanınmış iletişim kuruluşlarından QNET’e 6 ödül birden

Asya'nın önde gelen e-ticaret destekli doğrudan satış şirketi QNET, uçtan uca dijital iletişim kurmak için oluşturduğu strateji ile Communicator Ödülleri'nde ve HERMES Ödülleri'nde üçer ödül aldı.

İnteraktif ve Görsel Sanatlar Akademisi (AIVA) tarafından değerlendirilen ve onaylanan Communicator Ödülleri, QNET'i farklı kategorilerde toplam üç ödüle layık gördü. QNET'in "Her zamankinden daha güçlü" sosyal medya kampanyası, Sosyal Kategori'de "Mükemmellik Ödülü'nü kazandı. Kampanya, 3,2 milyondan fazla kullanıcı erişimine ulaşmıştı. Çevrimiçi Video Kategorisi'nde QNET'in "Doğrudan Satış ve Piramit Şeması Arasındaki Fark" adlı videosu ise Seçkinlik Ödülü'ne layık görüldü. Web Siteleri Kategorisi'nde diğer bir "Seçkinlik Ödülü" ise QNET'in distribütörleri için oluşturulan platform olarak hizmet veren, "Qbuzz" resmi blog sayfası için verildi.

Yenilikçi endüstrinin fikirlerini hem geleneksel hem de dijital platformlarda hayata geçirme çabasını onurlandırmayı amaçlayan, dünyanın en eski ve en büyük yarışmalarından biri olan HERMES Ödülleri'nde ise QNET, Ogilvy, Citi, McKinsey & Company, Microsoft ve daha fazlası gibi dünya çapında tanınan diğer markaların yanı sıra bir platin ve iki altın ödülün sahibi oldu. Mobil Uygulama Kategorisi'nde Platin Ödül, Kurumsal İmaj Kategorisi'nde QNET'in, RYTHM Vakfı ve çeşitli Kurumsal Sosyal Sorumluluk projeleri aracılığıyla eğitim, cinsiyet eşitliği ve sürdürülebilir toplum gelişimi için çalışmaları, "QNET, RYTHM Vakfı Aracılığıyla Topluluklara Geri Dönüyor" başlıklı video ile Altın Ödül'e layık görüldü.

Manchester City Futbol Kulübü'nün ve Afrika kıtasındaki CAF'ın Kulüpler Arası müsabakalarının resmi doğrudan satış ortağı olan QNET, Spor Kategorisi'nde ise Altın Ödül kazandı. Böylelikle QNET, dijital iletişim alanında bu yıl içinde 15 ödül almış oldu.

QNET'in CEO'su Malou Caluza, ödüllerle ilgili "Geçen yıl, sosyal mesafenin artmasıyla birlikte, insanlar çalışmak ve iletişim kurmak için yeni yollar aradı. Internet kullanımı dünya genelinde yüzde 70'ten fazla arttı. İletişimcilerimiz, küresel müşteri ve distribütör topluluğumuzla etkileşim kurmak için dijital pazarlama kampanyalarını ve video içeriklerini büyük ölçüde arttırdı. Herkes için zor bir zaman olduğunun farkındayız. Amacımız, mesajlarımızla topluluğumuza umut ve pozitiflik getirmek ve bu çabaların ödül veren kuruluşlar tarafından takdir edilmesinden dolayı çok mutluyuz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber