Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 03 Eylül 2016 - 04:23 Yorum: 0

Dünya Denizcilik sektörü ’Altın Çıpa’da buluştu

Bu yıl 11'ncisi düzenlenecek Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde, Türk ve dünya denizcilik sektörü İstanbul'da buluştu.

Dünya Denizcilik sektörü ’Altın Çıpa’da buluştu

Bu yıl 11'ncisi düzenlenecek Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde, Türk ve dünya denizcilik sektörü İstanbul'da buluştu.

Deniz Haber Ajansı tarafından organize edilen ve bu akşam Ataköy Sheraton Oteli'nde gerçekleşen, 11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde, Türk ve dünya denizcileri İstanbul'da bir araya geldi.

11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne başta Birleşmiş Milletler ihtisas örgütü IMO üst düzey yöneticileri olmak üzere, Uluslararası Denizde Uyduyla Haberleşme Örgütü (IMSO) Direktörü Moin Uddin Ahmed, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Francis Zacharie, Uluslararası Petrol Kirliliği Tazmin Fonu (IOPC Funds) Direktörü Jose Mauro Barandiaran ile birlikte IMO üyesi ülkelerin üst düzey yöneticileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat, sözlerine 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişimi ile başladı. Canpolat, " 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası bu yıl 11'ncisini düzenleyeceğimiz Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni yapıp yapmama konusunda arkadaşlarımızla birlikte toplantı yaptığımız zaman arkadaşlarımız 11. Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni bir kat daha önemli hale geldi. Çünkü biz 11 yılda 180 ülkeyi denizcilik otoritesini ve denizcilik idaresini 10 yılda İstanbul'a getirmiştik. Özellikle 15 Temmuz gecesi yaşanan hadisesinin ceyran etmesiyle birlikte dünyanın değişik yerlerinde veya ağırlıklı olarak Avrupa'da Türkiye'ye gidilmemesi noktasında propagandalar yapılıyor. Biz bu organizasyonu yaparken uluslar arası örgütlerin temsilcilerine gönderdiğimiz mektuplarla bugün buradalar. Herkese sonsuz teşekkürler" dedi.

11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne yaklaşık 700 konuk katılırken, Sinema Senfoni Orkestrası, 50 kişilik müzisyen kadrosu ve solist Deniz Çevik eşliğinde Altın Çıpa Töreni'nde sahne alırken program daha sonra ödül törenine ile devam etti.

Türkiye Denizcilik Sektörü Meclis Başkanı ve Türk Armatörler Birliği Başkan Vekili Erol Yücel'in başkanlığında bir araya gelen 19 kişilik Altın Çıpa Jüri Heyeti, 8 kategoride 18 başarılı kişi, kurum ve kuruluşu ödüllendirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber