Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2014 - 18:43 Yorum: 0

Dünya Fotoğrafçıları Beypazarı'nı gezdi ve görüntüledi

Türkiye Fotoğraf Federasyonu tarafından düzenlenen ve Dünya Fotoğraf Federasyonunun olimpiyatları olarak kabul edilen “FİAP kongresi” için Türkiye’de bulunan 83 ülkeden 300 dolayında fotoğraf sanatçısı Beypazarı ilçesini gezerek, fotoğraflamaya çalıştı

Dünya Fotoğrafçıları Beypazarı'nı gezdi ve görüntüledi

ANKAR (AA)-  Türkiye Fotoğraf Federasyonun düzenlediği ve “Dünya Fotoğraf Federasyonunun olimpiyatları olarak kabul edilen FİAP Kongresi" Türkiye’de yapılıyor.

Kongre için Türkiye’de bulunan 83 ülkeden 300 dolayında fotoğraf sanatçısı Beypazarı ilçesini gezerek, fotoğraflamaya çalıştı.

Türkiye Fotoğraf Federasyonu yetkilisi Hüseyin Aydın, FiAP Kongresinin Türkiye’de gerçekleştirilecek olması dolayısıyla 300 fotoğraf sanatçısının Türkiye’de bulunduğunu belirterek, “Bu sanatçılarımızla 7 gün boyunca Türkiye’nin değişik yerlerini gezip, göreceğiz” dedi.

Başkent Ankara’nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’na geldiklerini vurgulayan Aydın, “Fotoğraf sanatçıları ile Beypazarı’nın endemik bitki türlerini, kelebeklerini, İnözü vadisini ve çarşısını, değişik yönleriyle fotoğraf karesine sığdırmaya çalıştık. Kongre süresinde, fotoğraf sanatçılarıyla ülkemizin değişik yerlerine ziyaretler ve geziler yapacağız” diye konuştu.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber