Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 24 Ekim 2016 - 10:43 Yorum: 0

Dünya genelinde bir kişiye verilen Evart A. Graham Bursu Türk cerrahın oldu

Amerikan Kalp Damar Cerrahi Derneği (AATS) tarafından her yıl dünyada sadece 3 kişiye verilen akademi bursu, bu yıl derneğin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle...

Dünya genelinde bir kişiye verilen Evart A. Graham Bursu Türk cerrahın oldu

Amerikan Kalp Damar Cerrahi Derneği (AATS) tarafından her yıl dünyada sadece 3 kişiye verilen akademi bursu, bu yıl derneğin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kişiye veriliyor. Dünyanın en büyük kalp damar cerrahi organizasyonu olan derneğin Evarts A. Graham akademi bursunu, Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Uzman Dr. Taylan Adademir kazandı.

Kalp Damar Cerrahisi alanında dünyanın en köklü kuruluşu olan AATS'nin akademi bursu, zorlu süreçler sonunda sahibini buluyor. En önemli ölçü ise bursa aday olan uzmana mentörlük eden isimlerin uluslararası arenadaki bilimsel çalışmaları. Dr. Adademir de; Mentörü Prof. Dr. H. Mete Alp ve referansı Prof. Dr. Sertaç Çiçek'in katkıları ile 6 aylık zorlu süreçte bir çok değerlendirmeye tabi tutuldu. Dr. Adademir, bir yıl boyunca Amerika'nın en önemli hastanelerinde çalışmalarına devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber