Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 09:03 Yorum: 0

Dünya Gıda Günü Kutlandı

Dünya Gıda Günü Erzincan'da düzenlenen etkinlikle kutlandı. Dünya Gıda Günü etkinliklerinde, gıda üretimi, tüketimi ve gıda güvencesine ilişkin konular...

Dünya Gıda Günü Kutlandı

Dünya Gıda Günü Erzincan'da düzenlenen etkinlikle kutlandı. Dünya Gıda Günü etkinliklerinde, gıda üretimi, tüketimi ve gıda güvencesine ilişkin konular gündeme getirilerek dünya çapında büyük önem arz eden açlık ve açlıkla mücadeleye dikkat çekilmeye çalışılıyor. Güvenli gıdanın üretilmesini ve ulaşılabilirliğini, aynı zamanda yeterli ve dengeli beslenmenin öğretilerek sağlıklı nesiller oluşturulması için ilgili sektörlerin ve ailelerin kısaca toplumun bu sürece katılımının sağlanması önem arz ediyor.

Bu amaçla Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında çocuklara yönelik olarak gıdanın önemi konusunda görsel materyallerle desteklenmiş eğitim düzenlendi. Çocuklara hitaben konuşan Gıda ve Yem Şube Müdürü Eyyup Aytaç, dünyada ve ülkemizde yaşanan gıda sıkıntısına dikkat çekerek, çocukları bireysel olarak veya aileleriyle uygulayabilecekleri önlemler konusunda bilgi verdi. Program sonrasında çocuklara çeşitli ikramlar sunuldu.

Dünya Gıda Günü Kutlandı

Dünya Gıda Günü Kutlandı

Dünya Gıda Günü Kutlandı

Dünya Gıda Günü Kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber