Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Aralık 2016 - 17:08 Yorum: 0

Dünya İkincisi İstanbul Büyükşehir Güreş Takımı, yurda döndü

Macaristan'da yapılan Dünya Kulüpler Güreş Şampiyonası'nda 2. olarak önemli bir başarıya imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grekoromen Güreş...

Dünya İkincisi İstanbul Büyükşehir Güreş Takımı, yurda döndü

Macaristan'da yapılan Dünya Kulüpler Güreş Şampiyonası'nda 2. olarak önemli bir başarıya imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grekoromen Güreş Takımı, yurda döndü.

Macaristan'da 15 ülkenin şampiyon takımlarının katılımıyla yapılan Dünya Kulüpler Güreş Şampiyonası'nda finalde İran'ın Sina Sanat takımına 5-3 yenilerek 2. olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grekoromen Güreş takımı kafilesi yurda döndü.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kulüp Güreş Şube Sorumlusu Gürkan İzzet Paksoy, "Şampiyonaya giderken kulüp başkanımız Bahattin Ulusan'a Rio Olimpiyatları'nda yakalanan başarıyı taçlandırma sözü vermiştik. Çok iyi maçlar çıkaran ve Dünya Kulüpler 2.'si olan sporcularımızı ve teknik ekibimizi canı gönülden kutluyorum. İstanbul Büyükşehir Ailesi olarak zor bir süreçten geçen ülkemizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Grekoromen Güreş Takımı kafilesi şu sporculardan oluşuyor:

"59 kiloda Mustafa Sağlam, 66 kiloda Atakan Yüksel, 71 kiloda Selçuk Can, Cengiz Aslan, 74 kiloda Emrah Kuş, Serkan Akkoyun, 80 kiloda Selçuk Çebi, Burhan Akbudak, 85 kiloda Metehan Başar, Kansu İldem, 98 kiloda Cenk İldem ve 130 kiloda Rıza Kayaalp."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber