Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Dünya Kadınlar Günü

Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci: "Kadın fedakarlığın, şefkatin, sabrın ve özverinin sembolüdür"

Dünya Kadınlar Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kadının fedakarlığın, şefkatin, sabrın ve özverinin sembolü olduğunu belirtti.

Bahçeci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, hayatın her noktasında önemli yerde bulunan kadınların, bugünün ve geleceğin en kıymetli değerleri olduğunu vurguladı.

Türk toplumunda kadının baş tacı olduğuna işaret eden Bahçeci, "Kadın, toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. Kadın fedakarlığın, şefkatin, sabrın ve özverinin sembolüdür. Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru Türk kadını, daima özveri ve sevginin kaynağı olmuştur. Kurtuluş Savaşı'nda vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan cefakar kadınlarımızın, toplumsal hayatta hak ettiği yere gelmesi katılımcı, üretken ve eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi tüm toplumun sorumluluğundadır" ifadelerini kullandı.

Bahçeci, kadınların senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlanması gerektiğine dikkati çekerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber