Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Haziran 2019 - 12:33 Yorum: 0

Dünya Motokros Şampiyonası’na sayılı günler kaldı

Afyonkarahisar'da 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası, 67 ülkede canlı olmak üzere 180 ülkede yayınlanacak.

Dünya Motokros Şampiyonası’na sayılı günler kaldı

Afyonkarahisar'da 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası, 67 ülkede canlı olmak üzere 180 ülkede yayınlanacak. Dört farklı kategoride yapılacak yarışların birincileri Bodrum tatili kazanacak.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası bu sene 6-8 Eylül tarihlerinde ikinci kez Afonkarahisar'da düzenlenecek. Afyon Motor Sporları Merkezi'nde yapılacak MXGP, MX2, Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonaları'na fabrika takımlarının ünlü sporcularının yanı sıra yüzlerce yabancı yarışçı katılacak. Dört farklı kategoride yapılacak yarışların birincileri Bodrum tatili kazanacak. MXGP, MX2, Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonası'nın birincileri Muğla'nın Bodrum ilçesinde 9 günlük tatilin sahibi olacak.

67 ülkede canlı olmak üzere 180 ülkede yayınlanan motor sporlarının en gözde organizasyonları arasında yer alan Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar Belediyesi'nin katkıları ile Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Afyon Spor ve Motosiklet Festivali ile birlikte 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

Dünya Motokros Şampiyonası’na sayılı günler kaldı

Dünya Motokros Şampiyonası’na sayılı günler kaldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber