Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Dünya Ormancılık Haftası

KONYA (AA) – Seydişehir Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri çerçevesinde tiyatro şenlikleri düzenledi.Atatürk, Alüminyum ve Ortakaraören...

Dünya Ormancılık Haftası

KONYA (AA) – Seydişehir Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri çerçevesinde tiyatro şenlikleri düzenledi.

Atatürk, Alüminyum ve Ortakaraören ilkokullarındaki tiyatro gösterilerinde "Sincap Çocuk Ormanda, Her Fidan Bir Yaşam" adlı oyun sahnelendi. Bazı ilkokullarda da fidan dikimi çalışmalarının yapılacağı belirtildi.

Seydişehir Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, öğrencilere ağaçlandırmanın öneminden bahsetti.

Ormanların faydalarını anlatan Kabakcı, toplumun en genç ve dinamik kesimini oluşturan çocuklar ve gençlere orman sevgisini aşılamayı hedeflerini ifade etti.

Bu suretle onlarda var olan dinamizmi, ormanların korunması yönünde harekete geçirmek amacıyla işletme olarak tiyatro oyununu sahnelediklerini anlatan Kabakcı, bazı ilkokullarında da fidan dikimi gerçekleştireceklerini vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber