Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Nisan 2015 - 19:18 Yorum: 0

Dünya Otizm Farkındalık Günü

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlileri, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizm hakkında anaokulu öğrencilerini bilgilendirdi.Çiçek Yuvası Anaokulunu...

Dünya Otizm Farkındalık Günü

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlileri, Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizm hakkında anaokulu öğrencilerini bilgilendirdi.

Çiçek Yuvası Anaokulunu ziyaret eden Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli Dr. Duygu Nur Kırıcı, psikolog ve şube müdürleri, öğrencilerle birlikte duvarlara boyayla "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" yazdı ve öğrecilere meyve suyu ve kek ikram etti.

Dr. Kırıcı, yaptığı açıklamada, otizmde farkındalığın ve eğitim çok önemli olduğunu belirterek, "Yapılan etkinlikler yoluyla otistik bireylerin toplumla bütünleşmesini sağlamaya yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Otistik çocuklarımızın sosyal hayatta yer alabilmeleri ve kendi ihtiyacını mümkün olduğunca bağımsız karşılayabilmeleri başlıca hedefimizdir" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber