Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Mayıs 2016 - 14:18 Yorum: 0

Dünya Oyun Oynama Günü Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Dünya Oyun Oynama Günü'nde Abbas Ağa Parkı'nda düzenlenen etkinliğe katılan anne ve babalar çocuklarla çocuk olurken, etkinlik renkli görüntülere sahne...

Dünya Oyun Oynama Günü Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Dünya Oyun Oynama Günü'nde Abbas Ağa Parkı'nda düzenlenen etkinliğe katılan anne ve babalar çocuklarla çocuk olurken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Beşiktaş Belediyesi tarafından 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü'nde renkli bir etkinlik gerçekleştirildi. Abbas Ağa Parkı'nda düzenlenen etkinlik, 7'sinden 70'ine birçok vatandaşı ağırladı. Kendileri için kurulan parkurlarda ve oyun oynama alanlarında çocuklar, seksek, uçurtma yapma, bulmaca, müzik ve birçok etkinlikte renkli görüntüler oluşturdu. Miniklerin gerçekleştirdiği oyunlara yardımcı olan ebeveynleri de şehir stresinden uzaklaşarak gönüllerince bir gün yaşadı.

Parkta çocuklarla yakından ilgilenerek birlikte oyunlar oynayan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, çocukluğunda sokaklarda rahatlıkla oynayabildiğini ifade ederek, "Geçmişin bize getirdiği olumsuzlukları biraz telafi ederek çocukları oyunla sokakta değil ama parklarda buluşturmaya çalışıyoruz. İstanbul'un kalbi Beşiktaş'ta bütün ilçelerden çocuklar ile burada buluştuk. Üstelik geleneksel oyunları da burada yaşıyoruz. Dünya oyun günü bunun için mesaj vermek için bir fırsat. Biz de bütün Beşiktaş oyun oynuyor, ben de onlarla oyun oynuyorum" dedi.

Oyun günü için düzenlenen programa kızı ile birlikte katılan Narin Deniz Topaloğlu, güzel bir gün yaşadıklarını belirterek, "Çocuklar memnunlar eğleniyorlar. Bizlerde onlarla birlikte eğleniyoruz" diye konuştu.

BÜYÜKLER, ÇOCUKLARA UYDU

Topaloğlu'nun kızı minik Eylül ise "Burada etkinlik yapıyorum. Kurbağa yapıyorum burada çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Torunu ile birlikte uçurtma yapan dede, Sıddık Aydemir ise çocuklarla birlikte çocuk olduğunu söyleyerek, "60 yaşındayım torunumla birlikte oyun oynuyoruz. Uçurtma yapıyoruz. Etkinlikten çok memnunuz" dedi.

Programda seksek oynayarak eğlenen minik Deniz ise farklı etkinlikler için geldiğini kaydederek, "Mutluyum burada annem de bana yardım ediyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber