Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mart 2018 - 11:38 Yorum: 0

Dünya Saati etkinliğine destek

Antalya, Burdur ve Isparta illerinde hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek hedefiyle yapılan en büyük çevre...

Dünya Saati etkinliğine destek

CK Akdeniz Elektrik, dünya saati etkinliğine destek veriyor.

Antalya, Burdur ve Isparta illerinde hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek hedefiyle yapılan en büyük çevre etkinliği "Dünya Saati'ne destek veriyor. Bu yıl "Dünyaya bağlanma saati" sloganı ile 24 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30 ile 21.30 arasında yapılacak olan eyleme tüm dünya ile eşzamanlı olarak CK Akdeniz Elektrik de katılacak ve toplam 45 binasında ışıklarını dünya için söndürecek.

Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından ilk kez 2007 yılında Avustralya'da başlatılan ve kısa sürede 7 kıtada yayılan eyleme her kentte binlerce bina katılıyor. 2017 yılında 187 ülkede, 3 binden fazla anıtsal yapının ışıkları söndürülerek destek verilen eyleme bu yıl çok daha yüksek katılım bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber