Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2014 - 15:13 Yorum: 0

Dünya Yaşlılar Günü

Osmaniye Valisi Al: "Bizim medeniyetimizde yaşlılara hürmet, sevgi ve hizmet vardır"

Dünya Yaşlılar Günü

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Kerem Al, 1 Ekim Dünya Yaşılar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Al, mesajında, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürün ve değerlerin yarınlara taşımasını sağlayan kişiler olduğunu belirtti.

Yaşlıların yaşanmışlıklarıyla geçmiş, örnek alınan tecrübeleriyle gelecek olduğuna dikkat çeken Al, şunları kaydetti:

"Bizim medeniyetimizde yaşlılara hürmet, sevgi ve hizmet vardır. Bu geleneğin sürdürülmesi hem aile bağlarımızın, hem de toplumsal dokumuzun korunması bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Milletimizi gayretleriyle bu günlere getiren yaşlılarımızı, toplumla bütünleştirmek ve hayata tutunmalarını sağlamak için yarının yaşlıları olarak bizler de daima var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla değerli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber