Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Nisan 2022 - 23:28 Yorum: 0

Dünya Yetimler Günü’nde Ağrı’daki yetimler unutulmadı

Türk Kızılay'ı Ağrı Şubesi Dünya Yetim Günü nedeniyle iftar programı düzenledi.

Dünya Yetimler Günü’nde Ağrı’daki yetimler unutulmadı

Türk Kızılay'ı Ağrı Şubesi Dünya Yetim Günü nedeniyle iftar programı düzenledi.

Dünya Yetim Günü nedeniyle Türk Kızılay'ı Ağrı Şubesi tarafından yetim çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi. İftar programına Ağrı Valisi Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı katıldı. Çocuklarla bir araya gelip onlarla bir süre sohbet eden Vali Varol ve Başkan Sayan, fotoğraf çektirdikten sonra çocuklarla aynı masada iftar yemeği yedi.

Türkiye'de hiç kimsenin yalnız olmadığını vurgulayan Vali Varol, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin olduğu yerde hiç kimse yalnız ve kimsesiz değildir. Bizler Devletimizin tüm imkanlarını kullanarak her zaman evlatlarımızın yanındayız" ifadelerine yer verdi.

Programda konuşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Bizler buradaki kardeşlerimizi elimizden geldiğince desteklemeye devam edeceğiz. Allah kimseyi yetim bırakmasın. İnsan bazen annesinden bazen de babasından yetim kalır. Bana göre en büyük yetimlik insanın devletinin olmayışıdır. Allah kimseyi devletsiz bırakmasın. Ömrümüz ve imkanımız yettikçe sizlere destek olacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber