Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 30 Eylül 2016 - 14:13 Yorum: 0

Dünya yıldızları Kanyon’da

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 8 Ekim Cumartesi günü 50. kuruluş yılı kapsamında gerçekleştirilecek "Voleybol Kanyon'da" etkinliğinde spor tutkunları...

Dünya yıldızları Kanyon’da

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 8 Ekim Cumartesi günü 50. kuruluş yılı kapsamında gerçekleştirilecek "Voleybol Kanyon'da" etkinliğinde spor tutkunları ile buluşacak.

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 8 Ekim Cumartesi günü 50. kuruluş yılı kapsamında "Hayallerden Efsaneye" sloganıyla gerçekleşecek "Voleybol Kanyon'da" etkinliğinde sporseverler ile bir araya gelecek. Avrupa ve dünyanın önde gelen koçlarından Massimo Barbolini yönetiminde Neslihan Demir Güler, Jordan Quinn Larson, Rachael Alexis Adams, Thaisa Daher Pallesi, Hande Baladin, Gizem Mısra Aşçı, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Tijana Boskovic, Simge Şebnem Aköz, Büşra Kılıçlı, Nilay Özdemir, Gözde Yılmaz, Tatiana Kosheleva, Ceylan Arısan ve Maja Ognjenovic ile birlikte sezona başlayacak olan Eczacıbaşı VitrA, tam kadro "Voleybol Kanyon'da" organizasyonunda olacak. İstanbullulara voleybol dolu bir gün yaşatacak ve voleybol sevgisini daha geniş kitlelere ulaştıracak organizasyonda, şu etkinlikler yer alacak:

"Massimo Barbolini Voleybol Öğretiyor"

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik kadrosunun katılacağı imza etkinliğiyle başlayacak organizasyon, İtalya Milli Takımı ile iki kez Dünya şampiyonu iki kez de Avrupa şampiyonu olan Massimo Barbolini'nin gençlere voleybol öğreteceği "Massimo Barbolini Voleybol Öğretiyor" seansıyla devam edecek. Barbolini, genç voleybolcularla çok değerli ipuçları paylaşıp, onlara tavsiyeler verirken; pas, smaç, manşet, servis, top ve taktik gençlerde olacak. Takımın Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmayı kazanan 10 şanslı kişi, bu etkinliğe katılma şansı elde edecek.

Yıldızlarla aynı takımda maç yap

Genç voleybolcular, rol modelleri yıldız voleybolcular ile aynı sahada olma fırsatı yakalarken, Eczacıbaşı VitrA Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmayı kazanan 6 kişi, Neslihan Demir Güler ve Jordan Quinn Larson ile takım olarak 4'e 4 maç yapma keyfini yaşayacak. Voleybolun yıldızları ile yan yana mücadele edecek voleybolseverler, bu iki yıldız oyuncunun yeteneklerini en yakından deneyimleme fırsatı bulacak.

'En enerjik taraftar benim" yarışması

Yine organizasyonda düzenlenecek "En enerjik taraftar benim" yarışmasında Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, taraftarlara teşekkür edecek ve en enerjik taraftarlar da sürpriz hediyeler kazanacak.

"Her iş biter enerjim bitmez" mottosu ile bireylerin günlük enerji ihtiyacını karşılamasına yardımcı olan multivitamin markası Medigard'ın standında fotoğraf çektiren sporseverler, fotoğraflarını #EnEnerjikTaraftarBenim hashtag'iyle paylaşacaklar. Medigard Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmayı kazanan üç kişi, Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı'nın antrenmanını izleme şansına sahip olacak.

Hedefi tuttur, hediyeni kazan

'Hedefi tuttur, hediyeni kazan" adlı organizasyonda ise etkinlik alanında kurulacak yarışma bölümündeki üç farklı hedefi pas, smaç ya da servis ile tutturan katılımcılar, tutturdukları noktaya göre hediyeler kazanacaklar.

Geleceğin şampiyonları sahada olacak

Organizasyonun son bölümünde ise geleceğin şampiyonları olan 9-12 yaş aralığındaki çocuklar, voleybol heyecanı sahaya yaşayacak.

Ve Tiger da Kanyon'da

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı'nın neşeli ve enerjik maskotu Tiger da Eczacıbaşı VitrA oyuncuları ile birlikte Kanyon'da taraftarlarıyla buluşacak. Tigers standına gelen katılımcılar, taraftar grubuna katılarak kaplan desenli yüz boyama etkinliğine katılacak ve eğlenceli bando ile çocuklarla birlikte eğlenip taraftar coşkusunu paylaşacak.

Oyuncularla ve takımla fotoğraf çektirme şansı

Voleybol Kanyon'da etkinliğinde sporseverleri keyifli fotoğraf alanları da bekliyor. Katılımcılar, özel hazırlanmış fotoğraf alanlarında, tek tek oyuncularla ya da takımla beraber fotoğraf çektirme şansını da yakalayacak. Ayrıca organizasyon sırasında katılımcılar, takım ile selfie çektirme imkanının yanı sıra Voleybol Bilgi Yarışması ve eğlenceli voleybol oyunlarına da katılabilecek. Bu keyifli etkinlikler sırasında Radyo Kanyon DJ'leri de eğlenceli müzikleriyle organizasyona renk katacaklar.

Kanyon AVM'de düzenlenecek etkinliğin programı ise şu şekilde:

12:00-13:00 Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Etkinliği

13:00-13:30 Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Massimo Barbolini Voleybol Öğretiyor

13:30-14:00 Neslihan Demir Güler ve Jordan Larson ile "Takım Ol Maç Yap"

14:00-15:00 "En Enerjik Taraftar Benim" Yarışması

15:00-16:00 "Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan" Oyunu

16:00-17:30 9-12 Mini Voleybol Turnuvası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber