Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 31 Ağustos 2016 - 09:18 Yorum: 0

Dünyaca ünlü filozoflar İstanbul’da bir araya geliyor

Uluslararası Felsefe Enstitüsü'nün her yıl farklı ülkelerde insanlığı ilgilendiren önemli konulara felsefeci gözüyle baktığı kongre organizasyonuna...

Dünyaca ünlü filozoflar İstanbul’da bir araya geliyor

Uluslararası Felsefe Enstitüsü'nün her yıl farklı ülkelerde insanlığı ilgilendiren önemli konulara felsefeci gözüyle baktığı kongre organizasyonuna bu yıl İstanbul ev sahipliği yapıyor. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek kongrenin bu yılki başlığı "Değer, Değerler ve Anlam" olacak.

Uluslararası Felsefe Enstitüsü'nün her yıl farklı bir ülkede düzenlediği Uluslararası Felsefe Günleri İstanbul'da 6-9 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleşiyor. "Değer, Değerler ve Anlam" başlıklı uluslararası kongrenin ev sahipliğini ise Kadıköy Belediyesi, Maltepe Üniversitesi, İstanbul Marmara Eğitim Vakfı ve Kuçuradi Felsefe ve İnsan Hakları Vakfı yapıyor.

Katılımın ücretsiz olduğu ve simültane çevirinin yapılacağı kongreye, Romanya Millî Eğitim ve Bilimsel Araştırma Bakanı ve aynı zamanda Uluslararası Felsefe Enstitüsü üyesi Prof. Dr. Mircea Dumitru, Enstitüsü Başkanı ve Maltepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İoanna Kuçuradi, Enstitüsü Genel Sekreteri Prof. Dr. Bernard Bourgeois başta olmak üzere dünya çapında isim yapmış birçok değerli felsefeci katılacak.

Prof. Dr. İoanna Kuçuradi'nin öncülük ettiği kongre, insanlığın güncel sorunlarına felsefe penceresinden bakmayı, katılımcılarına yeni anlamlar katmayı hedefliyor. Açılış Töreni, 6 Eylül Salı Günü Saat 10.00'da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Oturumlar Caddebostan Kültür Merkezi ve Maltepe Üniversitesi Marma Otel İstanbul'da yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber