Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 13:28 Yorum: 0

Dünyaca ünlü sahilde dalgaların görsel şöleni

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne çarpan dalgalar, görsel şölen oluşturdu.

Dünyaca ünlü sahilde dalgaların görsel şöleni

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne çarpan dalgalar, görsel şölen oluşturdu. Adeta bembeyaz olan sahili görenler, seyir terasına çıkarak anın keyfini çıkardı.

Antalya'nın kent merkezinde dün gece saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgarın ardından, gündüz rüzgar etkisini kaybederek yerini öğlen saatlerinde 15 dereceye varan güneşli bir havaya bıraktı. Rüzgar olmamasına karşın kıyı kesimde çıkan dalgalar, Konyaaltı Sahili'de görsel şölen oluşturdu. Kıyıya çarpan dalgalar sahilin yarısını kadar ilerleyip kıyıyı beyaza bürüdü.

Güzel havayı fırsat bilip kendini dışarıya atan vatandaşlar da, yeni sahil projesi kapsamında yapımı devam ettiği için giriş yasağı olan sahili, varyant bölgesindeki seyir terasına çıkarak oluşan görüntünün keyfini çıkardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber