Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 07 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

Dünyaca ünlü Türk tenisçi Nişantaşı Üniversitesi’nde

ATP dünya sıralaması içinde ilk 100 tenisçi arasına girmeyi başaran Türk tenisçi Marsel İlhan, Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda...

Dünyaca ünlü Türk tenisçi Nişantaşı Üniversitesi’nde

ATP dünya sıralaması içinde ilk 100 tenisçi arasına girmeyi başaran Türk tenisçi Marsel İlhan, Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Spor Yöneticiliği bölümünde öğrenim görmeye başladı.

Bu akademik yıl Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda ilk öğrencilerini kabul etmeye başlayan Nişantaşı Üniversitesi özellikle Marsel İlhan'ın da üniversiteye katılmasıyla beraber tenis alanında dikkatleri üzerine çekti. Nişantaşı Üniversitesi spor takımlarından sorumlu Öğrenci Yaşamı Daire Başkanı Taylan Dündar, Nişantaşı Üniversitesi'nde bulunan öğrencilerin, Marsel İlhan gibi başarılı sporcuların tecrübesinden faydalanarak daha iyi yerlere geleceğini belirtti.

Marsel İlhan en son Türk tenisi adına birçok ilkin yaşandığı TEB İzmir Cup 2016'da şampiyon olarak başarısını sürdürmeye devam etmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber