Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 16 Mart 2020 - 13:08 Yorum: 0

"Dünyanın en yakışıklı mahkumu" Alaçatı’da işletme açıyor

ABD'de sabıka fotoğrafının sosyal medyaya düşmesinin ardından "dünyanın en yakışıklı mahkumu" olarak ünlenen ve cezaevinden çıktıktan sonra da modellik...

'Dünyanın en yakışıklı mahkumu' Alaçatı’da işletme açıyor

ABD'de sabıka fotoğrafının sosyal medyaya düşmesinin ardından "dünyanın en yakışıklı mahkumu" olarak ünlenen ve cezaevinden çıktıktan sonra da modellik yapan Jeremy Meeks, Alaçatı'da tekstil işletmesi açıyor.

Jeremy Meeks, ABD'de sabıka fotoğrafının sosyal medyaya düşmesinin ardından "dünyanın en yakışıklı mahkumu" olarak ünlenmişti. Modellik yapan Meeks'in ünlü tatil merkezi Alaçatı'da bir işletme açacağı öğrenildi. Alaçatı'nın butik AVM'si Club Baba Köyiçinde yer kiralayan Jeremy Meeks'in kiraladığı iş yerinin açılış hazırlıklarının sürdüğü, açılışa kendisinin gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber