Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 21 Nisan 2014 - 14:53 Yorum: 0

Dur durak bilmeden çalışmak zorundayız

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti.

Dur durak bilmeden çalışmak zorundayız

MALATYA - Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk beraberinde eski ilçe belediye başkanı Ali Kaya ve AK Parti Yazıhan ilçe başkanı Veysel Ateş ile birlikte AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Nevzat Öztürk, Başkan Bülent Tüfenkci’ye göreve başlamalarından itibaren yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönemde planladıkları faaliyetler hakkında değerlendirmede bulunmak amacıyla ziyaret ettiklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu, farklı meselelerle uğraşmak yerine halkın derdine çare bulmak için çalıştıklarını söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren demokratikleşme ve kalkınma adına önemli adımlar attığını belirten Tüfenkci, belediyeciliğinde AK Parti’nin işi olduğunu anlattı. Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine de dikkati çeken Bülent Tüfenkci, ‘ ‘AK Parti teşkilatları olarak dur durak bilmeden çalışmak zorundayız. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bundan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitleneceğiz.’’ dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber