Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Nisan 2022 - 16:43 Yorum: 0

Dur ihtirana uymayıp ters yönde kaçarken yayaya çarptı: 2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki motosiklet sürücüsü, uygulama yapan polisleri görünce geriye dönüp ters yönde kaçmaya başladı.

Dur ihtirana uymayıp ters yönde kaçarken yayaya çarptı: 2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki motosiklet sürücüsü, uygulama yapan polisleri görünce geriye dönüp ters yönde kaçmaya başladı. Trafik polislerinin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, köprü girişinde yayaya çarparken, motosiklette yolcu olarak bulunan arkadaşı da motosikletten düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin Antalya Caddesi eski otogar girişinde yaptığı motosiklet denetimleri sırasında köprü istikametinden yapay şelale istikametine seyir halindeki 07 ATC 889 plakalı motosiklet sürücüsü, trafik polislerini görünce geriye dönerek ters istikamette kaçmaya başladı.Trafik ekiplerinin dur ihtarına aldırış etmeyen sürücü, köprü girişine geldiğinde yayaya çarparak yaralanmasına sebep olurken, motosiklette yolcu olarak bulunan genç de kaza sırasında motosikletten düşerek yaralandı. Motosiklet sürücüsü kazaya ve arkadaşının düşmesine aldırış etmeksizin ters yönde kaçarak izini kaybettirdi.

14 bin 894 TL para cezası

Kazada yaralanan F.D. isimli yaya ve motosiklette yolcu olarak bulunan M.Ü.Y., 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan ve kaçarken kaza yapan motosiklet sürücüsü, motosikletten düşerek yaralanan arkadaşının verdiği bilgiler doğrultusunda trafik ekipleri tarafından emniyete çağırıldı. Babasıyla birlikte Şelale Polis Merkez Amirliğine gelen motosiklet sürücüsü Ş.H.Ö.'ye, polisin dur ikazına uymamak, kask takmamak, ters yönde gitmek, ehliyetsiz araç kullanmak ve yaralamalı kazadan kaçmak suçlarından 11 bin 220 TL, motosiklet sahibine de ehliyetsiz bir kişiye aracını kullandırmak suçundan 3 bin 674 TL olmak üzere toplam 14 bin 894 TL para cezası uygulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber