Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 18:18 Yorum: 0

Durdu ailesine bebek paketini Başkan Eşkinat verdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yeni doğum yapan annelere yönelik gerçekleştirdikleri "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Durdu ailesine...

Durdu ailesine bebek paketini Başkan Eşkinat verdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yeni doğum yapan annelere yönelik gerçekleştirdikleri "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Durdu ailesine ziyarette bulundu.

Yaklaşık 5 bin bebek paketinin yeni doğum yapan ailelere ulaştığı projede, bebek paketi hizmetinin geçici olarak verilemediği 16 Temmuz ile 28 Eylül tarihleri arasında doğum yapan Durdu ailesine bebek paketini götüren Başkan Eşkinat, "Aslında bu paketi size doğumunuzun hemen ardından iletmek istiyorduk. Bir yılı aşkın bir süredir de bu şekilde oluyordu. Ancak ihale sürecinden dolayı iki buçuk ay bebek paketlerimizi dağıtamadık. Bu yüzden sizlere bebek paketinizi ben verip açıklamada bulunmak istedim" dedi.

"Ekiplerimiz tek tek tüm hastaneleri gezerek yeni doğum yapan annelere bebek paketlerini iletiyorlar"

"Hoş Geldin Bebek" projesinin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Eşkinat, "Projemiz şehrimizde doğum servisi olan dört hastanede de tüm hızıyla devam ediyor. Her gün ekiplerimiz tek tek tüm hastaneleri gezerek yeni doğum yapan annelere bebek paketlerini iletiyorlar. Bu sayede Süleymanpaşa ilçemizin en yeni misafirlerine "Hoş Geldin" deme fırsatımız oluyor" diye konuştu.

Başkanın mektubunu çocuklarına okutacaklar

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın sürpriz ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Özge ve Arif Durdu çifti ise, Başkan Eşkinat'a teşekkür ederken bebek paketinde bulunan mektubu ise uzun yıllar saklayarak çocuklarına okutmak istediklerini dile getirdiler.

Bebek paketi alamayan ailelerin paketleri sahiplerini bekliyor

Bebek paketlerini alamayan ailelere de seslenen Başkan Eşkinat, "İki buçuk aylık süreçte Süleymanpaşa ilçemizde doğum yapan tüm annelerimizi bebek paketlerini almak üzere Soğukkuyu Mevkisinde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bekliyoruz. 5 günde bebek paketini alamayan 48 aileye ulaşıp hediyelerini teslim edebildik. Diğer ailelerin de bebek paketleri müdürlüğümüzde hazır bekliyor" ifadelerini kullandı.

Durdu ailesine bebek paketini Başkan Eşkinat verdi

Durdu ailesine bebek paketini Başkan Eşkinat verdi

Durdu ailesine bebek paketini Başkan Eşkinat verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber