Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Ekim 2015 - 16:21 Yorum: 0

Durmak yok yol yapmaya devam

Yeşilyurt Belediyesi'ne bağlı Tohma Mahallesi'nde yol sathi kaplama çalışmalarına başlandı.

Durmak yok yol yapmaya devam

Yeşilyurt Belediyesi'ne bağlı Tohma Mahallesi'nde yol sathi kaplama çalışmalarına başlandı. Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 4 kilometre uzunluğundaki yolun alt temel malzemesi serilerek üzerine sathi kaplama asfalt yapılacak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile birlikte çalışmalarını yerinde inceleyerek sathi çalışması hakkında bilgiler aldı. Ayrıca araç filosuna yeni katılan sathi kaplama aracını da inceleyen Polat, yol çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

BAŞKAN POLAT; YENİ SATHİ KAPLAMA ARACIMIZLA DAHA HIZLI HİZMET VERECEĞİZ

Tohma mahallemizde sathi kaplama asfaltımıza başladık diyen Yeşilyurt Belediye Başkanı H. Uğur Polat: “Yeni sathi kaplama aracımız hayırlı olsun. Bugün ilk defa sathi kaplama dökümüne başlamış olduk. Sathi kaplama çalışmalarında sathi kaplama aracını Büyükşehir Belediyemizle ortak kullanıyorduk. Büyükşehir yasasıyla birlikte köylerin mahallere dönüştürülmesinden sonra iş yoğunluğu ciddi bir oranda arttı. Tek araç iş yoğunluğundan dolayı yetmiyordu ve hizmetleri istediğimiz zamanlarda gerçekleştiremiyorduk. Yeni aldığımız sathi kaplama aracı ve kendi ekibimizle yollarımızı daha hızlı yapacağız. Öncelikle Fen İşleri Müdürlüğümüzde ki arkadaşlarımızı gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ediyorum. Tohma mahallemizde yazın başı ile sathi kaplama yapmayı planlamıştık ama sathi aracını ortaklaşa kullandığımızdan dolayı bugüne nasip oldu. Bundan sonrada bölgelerimizdeki sathi kaplama çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettireceğiz” dedi.

Çalışmaları inceledikten sonra Tohma mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Polat mahallenin sıkıntıları hakkında bilgiler aldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber