Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ocak 2018 - 11:53 Yorum: 0

Dursun Özbek oyunu kullandı

Galatasaray'da gerçekleşen seçimli olağanüstü genel kurulda başkan adaylarından Dursun Özbek oyunu kullandı.

Dursun Özbek oyunu kullandı

Galatasaray'da gerçekleşen seçimli olağanüstü genel kurulda başkan adaylarından Dursun Özbek oyunu kullandı. Basın mensuplarına açıklama yapan Özbek, "Bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Galatasaray'da gerçekleşen seçimli olağanüstü genel kurulda oy kullanma işlemi başladı. Başkan adayı Dursun Özbek, 3 numaralı sandıkta oyunu kullandı ve ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hava şartlarının kötü olmasından korktuklarını söyleyen Özbek, "Ancak bugün gayet güzel güneşli bir hava var. Galatasaraylılar'ın gönülden katılacaklarına şüphem yok. Seçimin Galatasaray için en hayırlı neticeyi getirmesini diliyorum. Galatasaray'a hayırlı olsun. Seçim sonucunu kestirmek için şu anda çok erken. Katılım çok iyi. Saat 3, 4'e kadar çok iyi bir katılım olacak" diye konuştu.

"Galatasaray'ın huzura ihtiyacı var"

Galatasaray'da seçimlerin yenilenme anlamına geldiğini de sözlerine ekleyen Dursun Özbek, "Bu seçim de böyledir. İleriye dönük projelerimiz var. Bu projelerde istikrarın kazanmasını istiyorum. Galatasaray'ın buna çok ihtiyacı var. Huzur istiyoruz, buna da çok ihtiyaç var Galatasaray'da. Bütün Galatasaray ailesine bu seçim hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Dursun Özbek oyunu kullandı

Dursun Özbek oyunu kullandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber