Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Mayıs 2016 - 15:18 Yorum: 0

Dursun Özbek’ten Divan Üyelerine Tepki

Galatasaray Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, konuşmacıların Galatasaray Odeabank'ın kazandığı...

Dursun Özbek’ten Divan Üyelerine Tepki

Galatasaray Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, konuşmacıların Galatasaray Odeabank'ın kazandığı Eurocup'a değinmemesine tepki göstererek, "Türkiye'ye gelmiş en büyük basketbol kupası bu. Şu ana kadar hiçbir konuşmacı buna değinmedi. İlk önce söylenmesi gereken şey buydu" dedi.

Galatasaray Adası'nda gerçekleşen Galatasaray Mayıs ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, divan toplantısında söz alan Can Demir Bertman üzerinden tüm üyelere tepki gösterdi.

Konuşmacıların hiçbirinin, Galatasaray Odeabank'ın kazandığı Eurocup'a değinmediğinden yakınan Başkan Özbek, "Bu kupayı buraya getirme sebebim, bir şubemizin Avrupa çapında şampiyon olması; çok mütevazı bir bütçeyle. Teknik ekip ve sporcuların Galatasaray duruşlarından aldıkları hazla kazandıkları bir kupa bu. Bu kupa öyle kısık sesle, "gazeteler yazdı tebrik ederiz" diye geçiştirilmesi gereken bir kupa değil. Türkiye'ye gelmiş en büyük basketbol kupası bu. Şu ana kadar hiçbir konuşması buna değinmedi. İlk önce söylenmesi gereken şey buydu" ifadelerini kullandı.

Başkan Özbek daha sonra, üyelerden kupa için emeğe saygı çerçevesinde alkış istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber