Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 13 Aralık 2017 - 16:28 Yorum: 0

Dursunbey AK Parti, Başkan Bahçavan’ı ziyaret etti

Üzeyir Sali Başkanlığında ki AK Parti Dursunbey İlçe teşkilatı, ilçe ve kadın kolları kongrelerinin ardından oluşan yeni yönetim ile resmi kurum ve...

Dursunbey AK Parti, Başkan Bahçavan’ı ziyaret etti

Üzeyir Sali Başkanlığında ki AK Parti Dursunbey İlçe teşkilatı, ilçe ve kadın kolları kongrelerinin ardından oluşan yeni yönetim ile resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlere başladı.

İlk olarak Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ı makamında ziyaret eden Üzeyir Sali başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Bahçavan'ı makamında ziyaret ettiler. Geçtiğimiz gün ilçe teşkilatını ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini yineleyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yeni seçilen yöneticilere tebriklerini sundu ve görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Bahçavan ile görüş alışverişinde bulunan AK Parti İlçe yönetimi, ilçede yapımı süren ve planlanan yatırımlar ile ilgili de bilgi aldı.

Yoğun bir çalışma temposu ile ilçe geneline hizmet götürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 2019 seçimleri öncesi planlanan projeleri sırası ile gerçekleştireceklerini söyledi. AK Parti Dursunbey İlçe başkanı Üzeyir Sali'de Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Meclis üyeliği görevi süresince Başkan Bahçavan ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Sali,hizmet ve gayretlerinden dolayı Başkan Bahçavan'a teşekkür etti. Sali"2014 yılından bu yana görev aldığım Dursunbey Belediyemiz gerçekten önemli projelere imza attı. Belediyemizin özellikle sosyal açıdan İlçemiz genelinde elinin değmediği mahalle kalmadı. İnsanların gönüllerinin alınmasının yanı sıra, alt yapı ve üst yapı çalışmalarında da önemli düzeyde çalışmalar gerçekleşti. Bizde yeni seçilen yönetimimizle 2019 yerel ve Başkanlık seçimleri için, Belediyemizle koordineli bir çalışma yürüteceğiz. Bu kutlu yolda birlik olarak inşallah 2019'da zirvede olan başarımızı daha da yukarıya taşımak için gayret edeceğiz. Ben Belediye Başkanımızaşahsım ve yönetimim adına bu güzel karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin sonunda misafirlerini kapıdan uğurlayan Başkan Bahçavan, ziyaretlerinden dolayı tüm yöneticilere tek tek teşekkür etti.

Dursunbey AK Parti, Başkan Bahçavan’ı ziyaret etti

Dursunbey AK Parti, Başkan Bahçavan’ı ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber