Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 15:33 Yorum: 0

Dursunbey AK Parti’den Burhaniye ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, Dursunbey Ak Parti İlçe Teşkilatı üyelerini ağırladı.

Dursunbey AK Parti’den Burhaniye ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, Dursunbey Ak Parti İlçe Teşkilatı üyelerini ağırladı. Dursunbey Ak Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, öncülüğündeki ekibi makamında ağırlayan Belediye Başkanı Necdet Uysal, konuklarına ilçe hakkında bilgiler verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa görevlilerinin organize ettiği Burhaniye gezisine 38 kişi katıldı. Sabah saatlerinde bir otobüsle ilçeye gelen Dursunbeyli vatandaşlara, Ak Partili Belediye Meclisi Üyesi Hadiye Erok tarafından ilçenin değişik yerleri gezdirildi. Dursunbeyli konuklar, İskele ve Ören Sahilini çok beğendi. Belediye Başkanı Necdet Uysal'da, akşamüzeri Dursunbeyli konukları makamında kabul etti. Konuklara, Burhaniye'yi anlatan Başkan Uysal, kış aylarında 57 bin olan ilçe nüfusunun yaz aylarında 150 bini geçtiğini söyledi. İlçeye hizmet için ekibiyle birlikte canla başla çalıştıklarını anlatan Başkan Uysal, Dursunbeyli konuklarını ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi. Konuklarına ikramlarda bulunan Başkan Uysal, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ziyaret sırasında, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ve Meclis Üyesi Hadiye Erok'da hazır bulundu. Burhaniye'yi çok güzel bulduklarını anlatan Dursunbey AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Başkan Uysal ve ekibine teşekkür etti. Kandemir, Başkan Uysal'a bir tablo hediye etti.

Dursunbey AK Parti’den Burhaniye ziyareti

Dursunbey AK Parti’den Burhaniye ziyareti

Dursunbey AK Parti’den Burhaniye ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber