Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:53 Yorum: 0

Dursunbey’de Nefes Kesen Final Müsabakası

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Şehit Faruk Gezen adına düzenlenen halı saha turnuvası muhteşem bir mücadeleye sahne oldu.

Dursunbey’de Nefes Kesen Final Müsabakası

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Şehit Faruk Gezen adına düzenlenen halı saha turnuvası muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. Tribünlerin hınca hınç dolduğu maçta turnuva şampiyonu Gökçedağ Ormanspor oldu.

Dursubey'de her yıl Bahar turnuvası adı altında düzenlenen ve büyük heyecan fırtınası yaratan Halı saha Futbol Turnuvası bu yıl Şehit Faruk Gezen adına düzenlendi. Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey Belediyespor'un düzenlediği turnuva Gökçedağ Orman ve Durabeylerspor arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Final maçına Dursubey Belediye Başkan yardımcısı Sadettin Aslan, Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Savran, Şehidin Babası Arif Gezen, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlardan yöneticilerle çok sayıda vatandaş ve takım taraftarları katıldı. Turnuva Finali 3.lik 4.lük maçları ile başladı. Limon Cafespor ile HG Petrol arasında oynanan 3.lik 4. Lük maçı 2-2'lik skorla tamamlanınca maç penaltılara kaldı. Penaltılar'da rakibini eleyen Limon Cafespor turnuvanın 3. Takımı oldu.

HEYECAN DOLU BİR FİNAL YAŞANDI

Final Maçı öncesi Durabeylerspor üzerinde Şehit Faruk Gezen'in fotoğrafnın bulunduğu pankartla sahaya çıktı. Durabeylerspor ile Gökçedağ Orman arasındaki Final maçının başlangıç düdüğü ile başlayan maç adeta nefes kesti. Maçın ilk yarısı iki takımda temkinli oynarken iki takımda birçok pozisyonu harcadı. İlk yarının 1-1'lik skorla tamamlanırken, ikinci yarıda da iki takım baskılı bir futbol ortaya koydu. Zaman zaman sertleşen maçta Durabeylerspor taraftarları rakip takım üzerinde tezahüratlar ile baskı kurdu ve takımlarına tribünden destek verdi. Maçta son dakikalara girilirken Durabeylerspor 3-2 öne geçti. Fakat uzatmalarda Gökçedağ Ormanspor'un attığı golle maç penaltılara kaldı.

Normal süresi 3-3 biten maçta seri penaltı atışlarına geçildi. Gökçedağ Ormanspor penaltı atışları sonucu maçı Durabeyler'i eleyerek bu yılki şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Final Maçı sonrası Çeşitli ödüller futbolculara verilirken Gökçedağ Ormanspor taraftarları şampiyonluk tezahüratları ile birlikte kupalarını aldı. Ödül töreninin ardından Durabeylespor takımı centilmenlik örneği göstererek rakip takıma bir tepsi baklava ikram etti.

Dursunbey’de Nefes Kesen Final Müsabakası

Dursunbey’de Nefes Kesen Final Müsabakası

Dursunbey’de Nefes Kesen Final Müsabakası

Dursunbey’de Nefes Kesen Final Müsabakası

Dursunbey’de Nefes Kesen Final Müsabakası

Dursunbey’de Nefes Kesen Final Müsabakası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber