Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ekim 2020 - 20:28 Yorum: 0

Dursunbey’de traktör kazası: 1 ölü, 3 yaralı

BALIKESİR (İHA) – Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde üzerinde 4 kişi bulunan traktör şarampolden uçtu.

Dursunbey’de traktör kazası: 1 ölü, 3 yaralı

BALIKESİR (İHA) – Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde üzerinde 4 kişi bulunan traktör şarampolden uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dursunbey-Güğü Mahallesi ulaşım yolu 16. kilometrede, üzeri ağaç yüklü traktör virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada Hüseyin Demir traktörün altında kalarak olay yerinde can verdi. Traktörde bulunan Tuncay Y. araçta sıkışırken, ağır yaralanan vatandaş İtfaiye ekiplerinin yardımı ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Ayrıca İlhan Y. ve Ramazan Y. yaralanırken yaralılara itfaiye ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Kaza sonrası jandarma ve sağlık ekipleri de bölgeye sevk edilirken, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Savcılık kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Dursunbey’de traktör kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Dursunbey’de traktör kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber