Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 16:23 Yorum: 0

Dursunbey'de tren rayı ve kablo hırsızları yakalandı

BALIKESİR (AA) - Dursunbey'de jandarma ve emniyet müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık bir yıl süren takip ve çalışmaları neticesinde, tren raylarını çalan şüpheliler yakalandı. Edinilen...

Dursunbey'de tren rayı ve kablo hırsızları yakalandı

BALIKESİR (AA) - Dursunbey'de jandarma ve emniyet müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık bir yıl süren takip ve çalışmaları neticesinde, tren raylarını çalan şüpheliler yakalandı.

 Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı İstasyon Mahallesinden geçen ve Devlet Demir Yollarına ait rayları çalan şüpheli T.E., Ş.K. ve A.Ö. yakalandı. Yakalan kişilerin ifadeleri doğrultusunda ilçedeki bir hurdacının yerinde kazılar yapıldı. Kazı sonucu hurda buzdolabı içinde gömülü olarak 6 ton ray ele geçirildi. Raylar Devlet Demir Yolları yetkililerine teslim edildi.

Şüphelilerin mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Ayrıca ilçede telefon direklerine tırmanarak kabloları çalan bir hırsızın suçüstü yakalandığı belirtildi. Suçüstü yakalanan İ.K, gözaltına alınırken ele geçirilen 570 metre telefon kablosu yetkililere teslim edildi.

 İ.K'nın tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber