Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Şubat 2018 - 15:13 Yorum: 0

Dursunbey’li öğrencilerden Afrin koreografisi

Dursunbey Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri okul bahçesinde hazırladıkları koreografi ile "Hepimiz Mehmediz" ve "Afrin" yazan yaklaşık 250 öğrenci,...

Dursunbey’li öğrencilerden Afrin koreografisi

Dursunbey Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri okul bahçesinde hazırladıkları koreografi ile "Hepimiz Mehmediz" ve "Afrin" yazan yaklaşık 250 öğrenci, Zeytin Dalı ve Ay Yıldız gösterisi ile Harekatı'nı sürdüren Mehmetçik'e destek verdi.

Dursunbey'de Yatılı Bölge Ortaoklundayaklaşık 250 öğrenci, okulun bahçesinde bir araya gelerek Mehmetçiğe destek amacı ile çeşitlikoreografileroluşturdu.

Yatılı Bölge Ortaoklundaeğitim gören öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatını sürdüren Mehmetçik'e destek olmak için öğretmenlerinden yardım istedi. Okul öğretmenleriile kısa sürede hazırlık yapan öğrenciler, bahçede'Hepimiz Mehmediz" ve "Afrin" koreografisi oluşturdu.

Zeytin Dalı ve Ay Yıldızkoreografisiöğrenciler;"Dualarımızla ve tüm kalbimizle Mehmetçik'in yanındayız" dediler.

Dursunbey’li öğrencilerden Afrin koreografisi

Dursunbey’li öğrencilerden Afrin koreografisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber