Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Şubat 2015 - 22:39 Yorum: 0

Düşen atı vatandaşlar kaldırdı

Edirne'de, yolda dolaşan 4 attan biri düştü. Yarım saat asfalt üzerinde yatan at, vatandaşların yardımıyla kalkarak yoluna devam etti. Bu sırada diğer atlar,düşen atın etrafından ayrılmadı

Düşen atı vatandaşlar kaldırdı

EDİRNE (AA) - Edirne'de, yolda dolaşan 4 attan biri, dengesini kaybederek düştü. Diğer atların yanından ayrılmadığı ata, vatandaşlar yardım etti.

Başıboş 4 at, Kıyık Mahallesi'ni geçerek Selimiye Camisi yakınlarında Tophane rampasına geldi. Bu sırada atlardan biri sağanağın da etkisiyle dengesini kaybederek düştü. Diğer atlar, yerde yatan atı terk etmedi, kimi zaman kokladı, kimi zaman da kişneyerek düşen atın etrafında dolaştı.

4624848.jpg

Bu sırada polis ekipleri, trafikte aksama yaşanmaması için sürücüleri uyardı, belediyenin veterinerlerinden yardım istedi.

Yarım saat yerde yatan atı, yoldan geçen iki vatandaş ayağa kaldırdı, böylece sürü yola devam etti.

Polis ekipleri, yolda başıboş dolaşmaya devam eden atları kazaya sebebiyet vermemek için tenha bölgeye sürdü.

4624847.jpg

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber