Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 27 Haziran 2021 - 23:08 Yorum: 0

Düşen yıldırım nedeniyle ağır yaralanan şahıs 19 gün sonra hayatını kaybetti

Kütahya'da parkta bir ağacın altında otururken yıldırım isabet etmesi sonucu ağır yaralanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede 19 gün sonra hayatını...

Düşen yıldırım nedeniyle ağır yaralanan şahıs 19 gün sonra hayatını kaybetti

Kütahya'da parkta bir ağacın altında otururken yıldırım isabet etmesi sonucu ağır yaralanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede 19 gün sonra hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 30 Ağustos Mahallesi'ndeki Yaşam Parkı'nda 19 gün önce yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralanan 40 yaşındaki Osman Alper Çanak, tedavi gördüğü Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çanak, 8 Haziran günü parkta altında oturduğu ağaca yıldırım düşmesi sonucu yaralanmış ve çarşı ve mahalle bekçileri tarafından baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber