Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 27 Nisan 2017 - 09:13 Yorum: 0

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Düşünce koçu Münir Arıkan, KYK'nın akademi buluşmaları etkinliği kapsamında Hakkarili gençlerle buluştu.

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Düşünce koçu Münir Arıkan, KYK'nın akademi buluşmaları etkinliği kapsamında Hakkarili gençlerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, öğrencilerin üniversite sonrası hayata daha donanımlı bir şekilde başlayabilmesi, iş hayatı ve gelecek planlaması konusunda yeterli ve sağlıklı bilgiler alabilmesi ve iş hayatının gerçeklerini kavrayabilmesi amacıyla "Gelecek nasıl bir insan bekliyor" konulu liderlik seminerleri düzenliyor. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hakkari İl Müdürlüğünün organizatörlüğünde KYK Hakkari yurdunda ve Afife Öğrenci Yurdunda barınan üniversite öğrencilerine yönelik "akademi buluşmalar" kapsamında düzenlenen liderlik seminerine düşünce koçu Münir Arıkan konuşmacı olarak katıldı. Seminere KYK Hakkari İl Müdürü Gökhan Yaşar ve çok sayıda öğrenci de katıldı. Hakkari-Van karayolunda yapılan onarım çalışmaları nedeniyle seminere geç geldiği için öğrencilerden özür dileyen düşünce koçu Münir Arıkan, daha sonra kendisine has üslubuyla öğrencilere detaylı bilgiler verdi.

Muhteşem "Güldür Güldür" performansı Hakkarili öğrencilerin günlünde taht kuran Arıkan, stand-up sanatçılarına ise adeta taş çıkarttı. Yaklaşık 2 buçuk saat boyunca konuşan Arıkan, kendine has üslubuyla gelecek nasıl bir insan bekliyor, geleceğin ihtiyacı akıl, bilgili ve şuurlu insan, hayat hedefi ve kariyer planlaması, takımdaşlık felsefesi, kadim medeniyet tasavvurumuz, örnek bir insan olmak ve sosyal sorumluluk gibi konulardaki deneyimlerini Hakkarili gençlerle paylaştı.

Verilen seminere büyük ilgi gösteren öğrenciler ise ilk defa böyle güzel ve neşe dolu bir seminere tanıklık ettiklerini belirterek emeği geçen KYK Hakkari İl Müdürü Gökhan Yaşar, öğretmenler ve kendilerine hoşça vakit geçiren düşünce koçu Münir Arıkan'a teşekkür etti.

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Düşünce koçu Arıkan, Hakkarili gençlerle buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber