Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mart 2015 - 16:58 Yorum: 0

"Düşünceme Dokunma" karikatür sergisi

Karikatürist Avni Odabaşı'nın karikatürlerinden oluşan "Düşünceme Dokunma" adlı karikatür sergisi açıldı

'Düşünceme Dokunma' karikatür sergisi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Karikatürist Avni Odabaşı'nın karikatürlerinden oluşan "Düşünceme Dokunma" adlı karikatür sergisi açıldı. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sergi Solonunda gerçekleştirilen sergide konuşan Odabaşı, "Beni cezaevine terörist diye attılar ve karikatürist diye çıktım" dedi.

Hapisten çıktığı 1986'dan bu yana Türkiye'nin bir çok yerinde 36'ya yakın sergi açtığını belirten Odabaşı, "Ne yazık ki o dönemin koşullarında doğduğum topraklarda girişimlerim oldu. Fakat sergi açamadım. Bu, beni uzun yıllar rahatsız ediyordu. Daha sonra Avrupa'da kalmak zorunda kaldım. Orada da boş durmadım. Oradaki Türk gazetelerinde çizdim. Çok sergi açtım. Ama Diyarbakır'da açamamak benim için büyük bir eksiklikti. Bu gün onu gerçekleştiriyorum. Uzun süre uğraştık bu sergiyi gerçekleştirmek için."

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi, 10 gün ziyarete açık olacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber