Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

‘Duvar’ Çocuk ve Genç Cezaevi’nde kalan çocuklar için sahnelendi

Yenimahalle Belediyesi ve YÖN Sanat Atölyesi işbirliğinde, Muzaffer İzgü'nün kaleme aldığı "Duvar" isimli oyun, Ankara Çocuk ve Genç Cezaevi'nde kalan...

‘Duvar’ Çocuk ve Genç Cezaevi’nde kalan çocuklar için sahnelendi

Yenimahalle Belediyesi ve YÖN Sanat Atölyesi işbirliğinde, Muzaffer İzgü'nün kaleme aldığı "Duvar" isimli oyun, Ankara Çocuk ve Genç Cezaevi'nde kalan çocuklar için sahnelendi.

Yönetmenliğini Erdem Öksüz'ün, sanat danışmanlığını ise Turgay Tanülkü'nün yaptığı oyuna, çocuk eğitim evinde kalan çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Oyunculuk performansları ve oyun diyalogları karşısında oldukça keyif alan çocuklar, oyun içeriğinde yer alan duygusal şarkılara da eşlik etti.

Türkü ile teşekkür

Oyunun sonunda sahne önüne gelerek tiyatrocuları ayakta alkışlayan gençler, oyun bittikten sonra da oyuncularla sahnede bir süre sohbet ederek, tiyatroların tekrarını istedi. Cezaevinde kalan çocuklardan biri ise oyunculara sahnede bir türkü söyleyerek teşekkür etti.

Kurum personelinin de katıldığı tiyatro gösterimi sonunda, Kurum Müdürü Mehmet Aydın, kurum adına Yenimahalle Belediyesi'ne ve Yön Sanat Atölyesi'nin oyuncularına teşekkür ederek, "Bu etkinliklerin kurumda bulunan çocukların tiyatroya ilgisinin ve oyunculuk isteklerinin artmasına katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber