Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Mayıs 2017 - 10:48 Yorum: 0

Duvar kağıdında dikkat edilmesi gerekenler

Duvar kağıtlarının kendini gösterebilmesi ve görüntü güzelliğini en üst düzeyde belirgin hale getirebilmesi için duvarın zemin ayarının çok önemli...

Duvar kağıdında dikkat edilmesi gerekenler

Duvar kağıtlarının kendini gösterebilmesi ve görüntü güzelliğini en üst düzeyde belirgin hale getirebilmesi için duvarın zemin ayarının çok önemli olduğu belirtildi.

Duka Duvar Kağıtları Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik duvar kağıdı yaptırırken dikkat edilmesi gereken hususları paylaştı. Çelik, duvar kağıtlarının kendini gösterebilmesi ve görüntü güzelliğini en üst düzeyde belirgin hale getirebilmesi için duvarın zemin ayarının çok önemli olduğu belirterek,"Duvar kâğıtları günümüzde artık ev dekorasyonu ve modern bir görüntü için gerekli olan materyallerin arasına girmiştir. Ayrıca bu materyallerin kaliteli ve evlerimize uygun dekorda olanları evlerimize lüks görünüm kazandırmaktadır. Duvar kâğıtlarının kendini gösterebilmesi ve görüntü güzelliğini en üst düzeyde belirgin hale getirebilmesi için duvarın zemin ayarı çok önemlidir. Duvarın açısı tam anlamıyla düz olması kalite ve güzelliği o denli arttırmaktadır. Bunun içinde ister lüks evler isterse de orta seviye evlerde önce duvarlara gerekli bakımın yaptırılıp saten alçı ile düzleştirme bakımlarının uygulanması gerekir. Aksi taktirde kullanılacak olan duvar kâğıdı ne kadar ortama uygun ve yüksek kalitede olsa gerekli verim alınamamaktadır. Duvar kağıtları evleri modern bir görünüme ve gelen misafirlerin beğenisinin kazanılmasında etki eden en önemli etmenlerdendir. Her insan yaşadığı yerin en güzel ve en modern görünüme sahip olması için çalışır ve sürekli bakım onarım yaptırır" dedi.

Duvar kağıtları alternatifleri

Duvar kağıdının artık farklı kategorileri ile ve birçok farklı fiyat seçenekleri ile sadece lüks yaşam sürenlere ait bir nitelik olmaktan çıktığını dile getiren Çelik, "Artık günümüzde gece kondu diye tabir edilen evlerde bile kısa bir bakım sonrası duvar kağıtları ile süslenerek rahatça kullanılmaktadır. Orta seviyede ki apartman dairelerinde ise zaten büyük çoğunluğu her odasını mutlaka duvar kâğıtları ile süslemektedir. Bu aşamada ister düşük fiyatlı ister yüksek fiyatlı olsun duvar kâğıtlarında aranan ilk özellik dayanıklı olmasıdır. Çünkü pahalı olsa da dayanıksız bir duvar kâğıdını kimse kullanmak istemez. Fiyatı düşük fakat hem rengi hem de deseni itibariyle harika bir görünüm sunan aynı zamanda sert darbelere bile dayanıklı olan duvar kâğıtları ise oldukça tercih edilir ve stoklarda bile kalmaz" diye konuştu.

Çelik, duvar kağıtlarının kendi sanayisi içerisinde farklı fiyat aralıklarının oluşmasının yapımında kullanılan materyallerin tamamen farklı özelliklere ve kaliteye sahip olmasından kaynaklandığını söyleyerek, "Bu farklılıklar hem kullanım aşamasında ki dayanıklılıkta hem de gözle görülen ahenkte belirgin olmaktadır. Günümüzde artık duvar kâğıtlarını birebir gidip dükkânlardan alınacağı gibi aynı zamanda online şekilde hizmet veren firmaların sitelerinden binlerce kategoriden seçim yapılır ve satın alma işlemi gerçekleşir.Tüm bu güzel duvar kağıtlarına evdema.com adresinden ulaşabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber