Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 09:58 Yorum: 0

Duvarı delip iple sarktığı kuyumcu dükkanında yakalandı

BURSA (AA) - Mudanya ilçesinde, bir kuyumcunun beton tavanını delip iple sarkılarak 457 parça altını çalmaya çalışan kişi suçüstü yakalandı.Alınan bilgiye göre, Mudanya ilçesindeki bir...

Duvarı delip iple sarktığı kuyumcu dükkanında yakalandı

BURSA (AA) - Mudanya ilçesinde, bir kuyumcunun beton tavanını delip iple sarkılarak 457 parça altını çalmaya çalışan kişi suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Mudanya ilçesindeki bir kuyumcu dükkanının alarmının çaldığını duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri U.A'yı işyerinin içerisinde 457 parça altın ile birlikte suçüstü yakaladı. 

U.A'nın kuyumcunun üst katında bulunan dairenin zeminindeki betonu deldiği, iple sarkılarak tezgahtaki altınları aldığı, bu sırada iş yerinin alarmının çaldığı öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlı, sorgulamasının ardından adliyeye sevkedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber