Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2017 - 15:08 Yorum: 0

Duyarsız sürücüler yayaların hayatını zorlaştırıyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinin en işlek caddesi olan İsmet İnönü Caddesi üzerindeki yaya geçitleri üzerine duyarsızca araçlarını park eden sürücüler...

Duyarsız sürücüler yayaların hayatını zorlaştırıyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinin en işlek caddesi olan İsmet İnönü Caddesi üzerindeki yaya geçitleri üzerine duyarsızca araçlarını park eden sürücüler yayaların hayatını zorlaştırıyor.

Yaya geçitlerini yayalardan çok sürücülerin kullanması vatandaşı zor duruma düşürüyor. Duyarsız sürücülerin yaya geçitlerine park ettikleri araçlar hem yayaları rahatsız ediyor, hem de diğer sürücüler için sıkıntı oluşturuyor. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar sürücülerin yaya geçidi işgaliyle ilgili olarak trafik ekiplerini göreve davet ettiler. Vatandaşlar, "Yaya geçidine park edilen bütün araçlar hayatımızı zorlaştırıyor. Biz yayalara özel olan geçitlere kısa süreli dahi olsa araç park edilmesine izin verilmemesi gerekiyor. Bizleri düşünmüyorlarsa hiç değilse engelli kardeşlerimizi düşünsünler, onların hayatlarını daha da zorlaştırıyorlar. Bu konuda trafik ekiplerinin daha dikkatli olmalarını bekliyor ve duyarsız sürücüleri de trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz. Kurallara uymayan sürücülerle ilgili olarak trafik ekiplerinin gerekli yaptırımları uygulamalarını bekliyoruz" diyerek şikâyetlerini dile getirdiler.

Duyarsız sürücüler yayaların hayatını zorlaştırıyor

Duyarsız sürücüler yayaların hayatını zorlaştırıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber