Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:03 Yorum: 0

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Hakkari’de

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyecilik deneyimlerini aktarmak üzere Hakkari'ye geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Hakkari’de

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyecilik deneyimlerini aktarmak üzere Hakkari'ye geldi.

1999 yılında yaşanan 7.2'lik deprem sonrasında ilçe statüsünden çıkarılıp Türkiye'nin 81. ili olan Düzce'nin iki dönemdir belediye başkanı olan ve kentin yeniden inşasında büyük projelere imza atarak büyük belediyecilik alanında ismini Türkiye'ye duyuran ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı görevinde bulunan deneyimli Başkan Mehmet Keleş, Hakkari'de yaşanan altyapı ve üstyapı sorunlarının çözülmesi için deneyimlerini Hakkari Belediyesine aktarmak üzere Hakkari'ye geldi.

Beraberindeki beş kişilik teknik danışman heyetiyle Hakkari'ye gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim'i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Başkan Keleş'e Hakkari yöresine ait "sine" isimli bir dokuma kilim hediye ederek, kendilerinin Hakkari'ye göstermiş olduğu özel ilgi için teşekkür etti.

Başkan Keleş, belediyenin ardından Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti. Keleş, buradaki ziyaretinin ardından kentin sorunlarını yerinde gözlemleyip incelemek üzere Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim ile kenti dolaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber