Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ağustos 2020 - 13:58 Yorum: 0

Düzce Belediyesi 1 milyon 410 bin maske üretildi

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi, korona virüs salgını sonrasında oluşturduğu maske dikim atölyelerinde bugüne kadar 1 milyon 410 bin maske üreterek...

Düzce Belediyesi 1 milyon 410 bin maske üretildi

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi, korona virüs salgını sonrasında oluşturduğu maske dikim atölyelerinde bugüne kadar 1 milyon 410 bin maske üreterek sosyal belediyecilik farkını ortaya koydu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatları ile korona virüs salgını sonrasında Kültür Merkezi'nde maske dikim atölyeleri oluşturuldu. İlk olarak 1 milyon maske hedefi koyan Düzce Belediyesi, hedefe kısa süre içerisinde ulaşınca Başkan Özlü hedefi 2 milyona çıkarttı. Personel ve gönüllülerin katılımı ile maske dikimleri bir yandan yapılırken bir yanda da vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirildi. Alınan son bilgilere göre Düzce Belediyesi Maske dikim atölyelerinde 1 milyon 410 bin maske üretimi gerçekleştirildi. Bu üretilen maskelerin 1 milyon 302 bin adedi ise vatandaşlara dağıtıldı. Maske üretim tesislerinde maske üretimi aralıksız bir şekilde devam edecek.

Düzce Belediyesi 1 milyon 410 bin maske üretildi

Düzce Belediyesi 1 milyon 410 bin maske üretildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber