Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 10 Ağustos 2022 - 11:18 Yorum: 0

Düzce Belediyesi 44 bin ton asfalt serdi

Düzce Belediyesi 2022 yılının ilk 7 aylık periyodunda yaya ve sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla hummalı asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi 44 bin ton asfalt serdi

Düzce Belediyesi 2022 yılının ilk 7 aylık periyodunda yaya ve sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla hummalı asfalt çalışması gerçekleştirdi. Temmuz ayı sonuna kadar 44 bin ton asfalt malzemesi kullanıldı.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022 yılının ağustos ayına kadar yapmış olduğu çalışmaları kamuoyu ile paylaştı. Düzce Belediyesinin üst yapısından sorumlu olan müdürlüklerinden biri olan Fen İşleri Müdürlüğü, 2022 yılı itibariyle Düzce yollarını asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdi. Öncelikle alt yapısını tamamlanan yolları programa alan müdürlük, yollara tonlarca asfalt malzemesi serdi.

Yıllar içinde deforme olan yolları eski haline getirmek için hummalı çalışmalarını gece gündüz sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, 36 mahallede asfalt serim ve yama çalışması yaptı. 7 aylık süreç içinde 37 Bin 133 ton asfaltı yollarla buluşturan müdürlük ekipleri, ara sokaklar da dahil olmak üzere muhtar ile vatandaşların taleplerini de yerine getirmeye gayret gösteriyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yama çalışmalarında ise 7 bin 362 ton asfalt malzemesi kullanarak ulaşım ağını daha sağlıklı hale getirdi. Müdürlük şehrin dört bir yanında çalışma yaparak vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam edecek.

Şehrin her noktasına dokunuyorlar

Yaz sezonu biterken Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; 7 ay içinde 193 metreküp beton, yaklaşık 3 bin 700 metrekare doğal plaktaş, 8 bin metrekare kilit taş ve küptaş döşerken 5 bin 322 metretül de bordür örme işi gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol yapımı, onarım ve asfaltlama çalışmalarına titizlikle sürdürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber