Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:53 Yorum: 0

Düzce Belediyesine 10 bin kişi borcunu yapılandırmak için müracaat etti

Düzce Belediyesinde kamu borçlarının yapılandırılmasına yönelik başvuru sayısı yaklaşık 10 bine ulaştı.

Düzce Belediyesine 10 bin kişi borcunu yapılandırmak için müracaat etti

Düzce Belediyesinde kamu borçlarının yapılandırılmasına yönelik başvuru sayısı yaklaşık 10 bine ulaştı. Genel borç yapılandırmasına ilişkin belirlen tarihin uzatılmayacağı belirtilirken mükelleflerin başvurusu için son tarih 25 Kasım.

Düzce belediyesinde kamu borçlarının yapılandırılmasına yönelik özel masalar oluşturulmuştu. Su, emlak, çevre temizlik vergisi ve belediyeye ilişkin borçlarda yapılandırmaya ilişkin süre 25 Kasım tarihinde sona eriyor. Yetkililer, borçların gecikme cezası ve faizine yönelik kısmi affı nitelendiğindeki yapılandırmadan tüm borçluların yararlanması gerektiğini belirttiler. Düzce belediyesinde özel olarak oluşturulan yapılandırma masasına bugüne kadar yaklaşık 10 bin borçlu işlem yaptırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber