Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2017 - 11:08 Yorum: 0

Düzce Belediyespor’a federasyon kupası moral oldu

Düzce Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Federasyon kupası maçlarını tamamladı.

Düzce Belediyespor’a federasyon kupası moral oldu

Düzce Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Federasyon kupası maçlarını tamamladı. Belediyespor kupanın son maçında Bahçeşehir Kolejini 86-82 mağlup etti.

Düzce Belediyespor Basketbol takımı, Antalya Kepez Turgut Özal spor salonunda yapılan Federasyon kupası maçlarındaki performansı ile göz doldurdu. Basketbol takımı antrenörü Faruk Beşok kupadaki maçlardan iyi sonuçlar aldıklarını belirtti ve "Mücadele edersek herkesi yenebileceğimizi gösterdik" dedi.

Ligin en iyi takımlarıyla aynı grupta bulunduklarını belirten Beşok şöyle konuştu; "Final grubuna kalamasak da 3 galibiyet almamız çok önemli. Sonuçta mücadele edersek herkesi yenebileceğimizi, aksi halde herkese kaybedebileceğimizi anladık. Bundan da gereken dersi almalıyız. Federasyon Kupası maçları lig öncesinde elbette bize moral verdi. Oyuncu kapasitemiz belli ama ciddi gelişim içindeyiz. En büyük avantajımız deneyimimiz ve yabancı oyuncularımızın karakterleri. Takım içinde iyi bir uyum ortaya çıktı"

Düzce Belediyespor’a federasyon kupası moral oldu

Düzce Belediyespor’a federasyon kupası moral oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber