Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Ekim 2016 - 14:13 Yorum: 0

Düzce Belediyespor’da hedef galibiyet

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları hafta maçlarını deplasmanda oynayacaklar.T

Düzce Belediyespor’da hedef galibiyet

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları hafta maçlarını deplasmanda oynayacaklar.Türkiye Basketbol Ligi 5'inci hafta maçında Belediyespor 22 Ekim tarihinde Türk Telekom takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç saat 16,00'da başlayacak. Belediyespor Voleybol takımı ise ligin 2'inci hafta maçında 22 Ekim tarihinde Balıkesir Bigadiç'de Bigadiç Belediyespor ile karşılaşacak. Maçın başlama saati 14.00 olarak açıklandı.

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, her iki takımın da hafta içi antremanlarda hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, "Henüz sezonun başlangıcındayız. Buna rağmen her iki takımın da performansı çok iyi. İyi oynayacağız ve iyi sonuç alacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber